RC Speedboten

Een RC speedboot is fantastisch voor iedereen die van snelheid op het water houdt. Met deze snelle bestuurbare boten cruise je binnen no time de plassen rond. Onze radio bestuurbare speedboten halen een maximum snelheid van 45 kilometer per uur. Met die snelheiden staan de RC speedboten garant voor zomers plezier voor jong en oud. Ben jij op zoek naar een betaalbare RC speedboot? Bekijk hieronder het aanbod:

Volantex Vector sr65 brushless gele RC speedboot

45 km/u

€ 219,95

Traxxas Spartan VXL groene RC speedboot

Brushless motor

€ 479,00

Joysway Offshore Lite Warrior V3 speedboot RTR

25 km/u – slechts 415 gram

€ 99,99

RC speedboot Super mono X V3 brushless

Max. snelheid: 45 km/u

€ 199,00

RC speedboot Super mono X V3 brushless

25 km/u – 200m bereik

€ 89,95

RC High Speed H108 blauwe speedboot

25 km/u – 150m bereik

€ 54,95

Bestuurbare speedboot van fastsurfe

RC speedboot Super mono X V3 brushless

Max. snelheid: 45 km/u

€ 175,00

Bestuurbare speedboot van Jamara junior

RC speedboot Super mono X V3 brushless

25 km/u – 200m bereik

€ 89,95

RC High Speed H108 blauwe speedboot

25 km/u – 150m bereik

€ 54,95

Revell Control X-Treme Hurricane RTF RC speedboot

45 km/u

€ 96,99

Skytech RC speedboot H101 – Water Ghost 2.4GHZ

25 km/u – 100m bereik

€ 64,99

Azula zwart witte RC speedboot 2.4GHz

35 km/u – 200 meter bereik

€ 149,90

Ontdek de bestuurbare speedboot

Bestuurbare boten zijn in Nederland nog niet bekend bij het grote publiek. De meeste mensen zijn wel bekend met de bestuurbare auto’s, maar RC speedboten zie je nog maar sporadisch. Daardoor is een bestuurbare speedboot een uniek en opvallend cadeau voor de jeugd. Voor jongere kinderen zijn er betaalbare speelgoed boten. Kinderen vanaf een jaar of 12 kunnen kennismaken met een radiografisch bestuurbare speedboot. Een RC speedboot is complexer en is mogelijk gevaarlijk door de bewegende schroef. Vandaar dat wij voor gemotoriseerde speedbootjes een minimum leeftijd van 12-13 jaar adviseren.

Waar op letten bij RC speedboot kopen?

Bij RCboats kun je kiezen uit een overweldigend aanbod radiografisch bestuurbare speedboten. De RC speedboten verschillen van kwaliteit, en dat zie je terug in de prijzen. Er zijn eenvoudige speedboten van 40 euro tot meer complexe modellen tot wel 250 euro. De ene RC speedboot is duidelijk de andere nog niet, maar waar moet je op letten bij de aankoop? Neem onderstaande speerpunten in overweging:
  • De grootte van de speedboot
  • Standaard of brushless motor
  • Batterijduur van de accu
  • Bereik van de RC controller
  • Ondersteuning bij kapseizen

Eindeloze fun met een radiografisch bestuurbare speedboot

Het plezier van een RC speedboot is in de zomer eindeloos. Vooral voor kinderen van 10-15 jaar biedt een afstand bestuurbare speedboot uren speelplezier. Bij 2 of meer speedboten is het houden van wedstrijden of parkourtjes een geweldige bezigheid. Over het algemeen trekken RC speedboten veel bekijks aan de waterkant. Oudere kinderen (of zelfs volwassenen) kunnen experimenteren met een écht snelle speedboot. Een RC speedboot met brushless motor kan snelheden van maar liefst 45 kilomter per uur halen.

Voordelig een RC zeilboot bestellen

Ben jij zoekende naar een betaalbare RC speedboot? Kies bij RCboats uit een waanzinnig arsenaal aan bestuurbare speedbootjes. Voor alle leeftijden, wensen en budgetten bieden wij een geschikte RC boot. Kies uit goedkopere speelgoedboot voor jongere kinderen of overweeg een RC zeilboot bij echte liefhebbers.