RC Zeilboten

Een RC zeilboot is geweldig speelgoed voor iedereen die van watersport houdt.  De bestuurbare zeilboten zijn een parel voor het oog en cruisen op een elegante manier over het water. De RC zeilboten hebben een fraaie, maar solide afwerking. Alle zeilboten worden geleverd met een radiografische controller. Onze radiografisch bestuurbare zeilboten hebben gemiddelde maximum snelheid van zo’n 25 kilometer per uur. Wil jij meer snelheid? Overweeg dan een RC speedboot in plaats van een RC zeilboot. Wil jij deze zomer genieten van een bestuurbare zeilboot? Bekijk hieronder het aanbod:

RC zeilboot Binary Catamaran 2.4 GHZ RTR

Max. snelheid:  20 km/u

€ 99,95

Reely Sail Force RC zeilboot

Reely Sail Force 700 RC Catamaran RTR

40 x 25 x 70 cm

€ 83,99

Reely Sail Force 435 RC zeilboot RTR

26 x 9 x 43 cm

€ 55,99

Grote RC zeilboot van Amewi RTR

Amewi RC Zeilboot RTR 3,5kg (extra groot formaat)

99 x 17 x 204 cm

€ 350,99

Bestuurbare zeilboot van Reely Discovery

AR zeilboot Reely Discovery II RC zeilboot ARR

62 x 19 x 112 cm

€ 169,00

Bestuurbare zeilboot van Carson univers club

RC zeilboot Binary Catamaran 2.4 GHZ RTR 40cm

Ruim 90cm hoog(!)

€ 145,00

Maak kennis met een bestuurbare zeilboot

Bestuurbare boten zijn nog relatief onbekend in Nederland. Iedereen is bekend met de populaire bestuurbare auto’s, maar RC zeilboten worden relatief weinig gebruikt. Dat maakt de bestuurbare zeilboot tot een uniek cadeau. Bestuurbare speelgoedboten zijn geschikt voor jongere kinderen tot 12 jaar. Een bestuurbare zeilboot bevat meer complexe techniek en is vaak duurder. Voor een RC zeilboot adviseren wij een minimum leeftijd van 12 jaar.

Waar op letten bij RC zeilboot kopen?

RC boats biedt een breed scala aan radiografisch bestuurbare zeilboten. Wat direct opvalt is het prijsverschil tussen de verschillende RC zeilboten. Waar moet je op letten als je een bestuurbare zeilboot koopt? Neem de onderstaande punten in overweging :
  • Het formaat van de zeilboot
  • Standaard of brushless motor
  • Het type accu
  • Bereik van de radiografische controller
  • Besturing met schroef of roer

Het plezier van een radiografisch bestuurbare zeilboot

In de zomermaanden is het plezier van een RC zeilboot ongekend. Een afstand bestuurbare zeilboot staat garant voor uren speelplezier. Ideaal voor bijvoorbeeld dagen op de camping, aan het zwembad of kalme zee. Koop 2 of meer bestuurbare zeilboten en houd wedstrijden vanaf de waterkant. Daarnaast halen veel hobbyisten plezier uit het onderhouden en optimaliseren van hun zeilboot. Met andere woorden, plezier voor alle leeftijden.

Online een RC zeilboot bestellen

Ben jij op zoek naar een RC zeilboot? RC boats biedt een overweldigend aanbod bestuurbare zeilboten. Wij bieden voor elke leeftijd een geschikt exemplaar. Kies uit goedkopere speelgoedboot voor jongere kinderen. Daarnaast zijn er ook RC zeilboten van hogere kwaliteit en zelfs unieke schaalmodellen voor de serieuze RC watersport hobbyisten.