Bestuurbare voerboten

Een voerboot is een op afstand bestuurbare boot die veelal bij het vissen gebruikt wordt. Met een bestuurbare voerboot is het mogelijk om zeer gericht te vissen. Het is namelijk mogelijk om lokvoer of aas continu op nagenoeg dezelfde locatie te plaatsen. De gemiddelde bestuurbare voerboot heeft genoeg ‘laadruimte’ voor zeker 8 voerbeurten. Naast het voeren is het ook mogelijk om de lijn zeer precies te plaatsen. Dit komt bijvoorbeeld bij het karpervissen van pas. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een RC voerboot? Bekijk hieronder het volledig aanbod voerboten:

SANBO RX-175 PRO Bestuurbare voerboot

Actieradius : 500 meter

€ 199,00

buddies bestuurbare voerboot voor karpervissen

BUDDIE’S bestuurbare voerboot

3kg laadvermogen + 500m actieradius

€ 209,00

Carped bestuurbare voerboot bij karpervissen

RC speedboot Super mono X V3 brushless

1kg laadvermogen + 500m actieradius

€ 219,00

Carped bestuurbare voerboot bij karpervissen

RC speedboot Super mono X V3 brushless

1kg laadvermogen + 500m actieradius

€ 219,00

SANBO RX-175 PRO Bestuurbare voerboot

Actieradius : 500 meter

€ 199,00

Maak kennis met de voerboot

De bestuurbare voerboot is een nog relatief onbekend fenomeen in Nederland. Toch is de RC voerboot zeer geliefd bij visliefhebbers. Met name onder karpervissers worden voerboten veelvuldig gebruikt. Het kleine bootje bevat een laadbak voor boilies, pellets partikels. Daarnaast heeft een functie om de lijn met precisie uit te zetten. Op die manier kun je met grote precisie vissen op grote afstand. De meeste standaard voerboten hebben een bereik van zo’n 500 meter. Onze voerboten zijn uitgerust met een geruisloze elektromotor. Daarmee kun je vissen benaderen, zonder dat zij schrikken van de voerboot.

Navigator voerboot met GPS en dieptemeter

Het aanbod voerboten wordt steeds breder. Een gemiddelde bestuurbare voerboot kost zo’n 200 euro. Daarvoor krijg je een boot, afstandsbediening, accu’s en twee voerbakken. Voor de professionele visser zijn er ook modellen uitgerust met GPS, dieptemeter en zelfs fish finder technologie. Met deze techniek is het vinden van serieuze karpers kinderspel. Daarmee beland je in de prijsklasse van 350+ euro. In dit segment gekenmerkt door merken als 1ekeuze, Ridgemonkey en Needventure.  Deze voerboot is uitgerust met de nieuwst snufjes en is zonder twijfel een toegevoegde waarde bij het vissen.